Novice

Novice

Tudi nizozemski strokovnjaki se že vrsto let trudijo za vzpodbuditev ponovne rasti živcev. Brazgotino, ki to onemogoča, so že uspešno odstranili. Naslednji korak je regeneracija živcev!

Več...

Skupina ruskih filmarjev poziva vse k sodelovanju (tudi oddaji idej za snemanje) pri njihovem GoPro projektu, ki spodbuja invalide k novim aktivnostim, vam pa omogoči vse to doživeti!

Več...

Paraliziran moški, ki spet kolesari

Se še spomnite revolucionarnega zdravljenja (primerjanega celo s hojo na Luni!) pred dobrim letom, ki je paraliziranega pacienta spet postavilo na noge? Poglejte si njegov napredek, prav tako se lahko prijavite na isto terapijo!

Več...

Družba Nordic Life Science Pipeline Inc. je v objavi za javnost zapisala: »Velik korak« v raziskavi paralize. Obsežna in široko zasnovana študija na 45 para- in tetraplegikih pokaže aktivacijo mišice noge, ki jo povzroči zaužitje ene same tablete!

Več...

Dr. Blackmore, ameriški znanstvenik, upa na to. Rak namreč pomeni nehoteno rast celic v različnih delih našega telesa. S svojo ekipo bi sedaj rad to rast prenesel tja, kjer do sedaj še nobeden ni dosegel obnove živcev - v hrbtenjačo.

Več...