Novice

Novice

Presaditev človeške glave že v 2017?

Italijanski nevrokirurg je že lani napovedal presaditev glave pacientu iz Rusije. Sedaj trdi, da je uspešno povezal prekinjeno hrbtenjačo na miši, kot tudi presadil opičjo glavo na telo druge. Človek na vrsti že naslednje leto?! Kako točno, kaj to prinaša, kakšni so zadržki, kaj pravi stroka?

Več...

Velik preboj na področju robotske hoje – premikanje rok in nog z močjo svojih misli, celo podzavesti! Nova revolucionarna metoda na voljo kmalu? Testi na ovcah so bili uspešni. Kliknite za več!

Več...

Končno samostojno po svetu!

Na obisku pri malima 6-letnima dvojčkoma s cerebralno paralizo, katerima nedavna operacija v ZDA, predvsem pa starševski trud in volja, dajejo novo upanje! Poglejte, kako že počneta stvari, katere so še do nedavnega za naše zdravnike bile nemogoče!

Več...

Po desetletjih grajenja piratskih ladij, dirkalnih avtomobilov, gradov, itd., se je podjetje Lego končno spomnilo nekaj čisto novega in iskreno, predvsem zelo potrebnega, to je INVALIDSKI VOZIČEK.

Več...

Spremembe na strani!

Že vse od konca leta delamo skupaj s programerji na dodatnih funkcionalnostih. Tako je že olajšana oddaja malega oglasa, kot tudi izgled le-teh. O tem, katere vizualne in tehnične spremembe še sledijo, pa v članku!

Več...