Novice

Novice

Zadnja statistika iz 2014 predstavi 10 vodilnih vzrokov za poškodbo hrbtenjače. Kar 80% poškodovancev je moških. Najpogostejši vzrok so avtomobilske nesreče!

Več...

Edina dela telesa, ki ju lahko premaknem, sta oči in ustnice. In... Kljub temu... Imam čudovito življenje. Napisal sem članke, katere je prebralo 5 milijonov ljudi, in zgradil nekaj spletnih časopisov, ki so presenetljivo iz mene naredili milijonarja. Tule preverite, kako sem prišel do sem!

Več...

Stephen Hawking danes praznuje 75 let. Kar je presenetljivo, je to, da živi že od 21. leta naprej z ALS! Kako je to sploh mogoče? Kaj drugi menijo o tem? Pa on sam? In kaj je njegovo sporočilo vsemu človeštvu? Več tule!

Več...

Za multiplo sklerozo sicer ne poznamo ne vzroka ne nastanka bolezni. Gre za avtoimunsko bolezen centralnega živčnega sistema. In novo zdravilo bi lahko pomenilo olajšanje za tiste z najhujšo obliko bolezni. V bistvu za vse obolele.

Več...

Ekstremni športi

Kljub invalidnosti ter invalidskemu vozičku se še vedno lahko ukvarjate z ekstremnimi športi. V naslednjem članku smo jih na kratko nekaj opisali. Z malo volje in kančkom drznosti je vse mogoče!

Več...