Novice Kako približati analni seks fantu na vozičku?

Kako približati analni seks fantu na vozičku?

 

Naleteli smo na odličen prispevek, ki ga je spisal Andrew Morrison-Gurza, svetovalec in eden od predstavnikov LGBT (gejevske in transseksualne), kot tudi invalidne skupnosti. Pridem.si se res prvenstveno ukvarja z arhitekturno dostopnostjo. Toda – kaj pa druge vrste dostopnosti, kar se tiče oseb na vozičkih? Pisali smo že o spolni vzgoji v šoli (http://www.pridem.si/novice/pomembnost-spolne-vzgoje-za-invalidno-mladino), kako pa je z »dostopnostjo« analnega seksa med geji na vozičkih?

Da, dragi moji, leta 2017 smo. Upamo, da vozički niso več tabu ali bav-bav. Potrebno pa se je zavedati in pogovarjati tudi o teh temah.


Vir: www.pinknews.co.uk

 

Povzemamo zapis Andrew-a:

 

Zadnjič sem med brskanjem na internetu naletel na t.i. Power Bottom Appreciation Day. Dan, ko »počastimo« vse fante, ki sprejmejo ljubezen od zadaj kot pravi šampioni, brez bolečin ali negodovanja. Bolj, ko sem bral o tem prazniku, bolj jezen sem postajal. In sicer iz dveh razlogov. Da se sploh moramo deliti znotraj naše gejevske skupnosti na aktivce/pasivce. Poleg tega pa zato, ker bi to silno rad poskusil še sam, pa se bojim, da ne bi zmogel. Da ne bi bil fizično sposoben tega.

 

Vedno, ko fantaziram o seksu, ki si ga želim, si predstavljam, kako sem poseksan nežno, pa tudi malo manj nežno, s strani svojega ljubimca. Sanjarim, kako ga gledam globoko v oči, in uživam vsako sekundo. Čutim ga na sebi, toploto njegovega telesa,... Malo me je zaneslo, se opravičujem ... Seveda se ta fantazija hitro razblini, ko se vrnem v realnost svojega invalidnega življenja. V telo, obtičano v sedečem položaju. Nezmožen dvigniti ali nastaviti svoje noge kakorkoli, da bi omogočile lažjo penetracijo. Groza!

 

Vedno pa v gejevski skupnosti slišim, kako je analni seks »edini pravi seks«, in vse ostalo ne šteje. Saj vem, da to ni res, in vem, da imam lahko prav tako zadovoljujoč orgazem kot vsak drug tip, z oralnim seksom ali drugo obliko stimulacije. Bi pa lagal, če bi rekel, da se mi ne zdi, da vseeno nekaj zamujam. Zamujam izkušnjo, ki bi me naredila pravega geja. Spomnim se, da sem bil na posebni oddaji MTV Kanada, kjer so nas povprašali o analnem seksu. Vsi so delili svoje izkušnje, le jaz sem tam sedel brez besed – in občutil nenavaden občutek sramu in izključenosti, ki ga niti ne znam opisati.

 

Naj bo jasno, da sem prilike že imel, a sem jih vedno zavrnil. Dejansko sem to vedno zavračal zaradi moje invalidnosti. Kakorkoli si to želim, sem na smrt prestrašen analnega seksa. Bojim se bolečine. Ko živiš s spastično obliko cerebralne paralize, ti že omemba bolečine povzroči, da se telo zategne in imaš mišične krče vsepovsod. Bojim se, da bom tako napet, da bom kar odrezal partnerjev penis.

 

Bojim se, ker se zaradi svoje invalidnosti ne morem sam očistiti, in bi ta naloga padla na pleča mojega partnerja. Niti se mi ne sanja, kako sploh načeti to temo, ali je moja ritka čista. »Baby, me želiš res dobro spucati?« Nisem ravno prepričan o tem načinu.

 

Bojim se tudi, da če bi po aktu slučajno krvavel, ali imel npr. rdečino, moral to obrazlagati svoji negovalki. Siguren sem, da večini teh, ki to izkusijo prvič, druge osebe ne gledajo zadnjice takoj drugo jutro. S kakršnimikoli nevšečnostmi se ubadajo sami. Je #RitniPrivilegij že uradni hashtag???

 

Hočem, da je moja prva taka izkušnja, kot geja invalida, no, posebna. Želim iti v to z nekim poznavanjem svojega »kriplastega« telesa. Ko sem brskal nasvete za analni seks za invalide, mi je Google zmetal ven samo nasvete za zdrave fante, ki se lahko sami premikajo in nastavljajo, kakor želijo. Nepošteno. Zakaj nisem našel nič za svoje telo? Prav rad bi videl naslov ala: Kako biti gej s cerebralno paralizo, ali: Kako biti pasivec na vozičku. Rabimo informacije o razdevičenju zadnjične odprtine, dostopne vsem in vsakemu telesu. Ker, če to ni dosegljivo, dajemo sporočilo vsem invalidom gejem, da pač analni seks ni opcija za njih, in da ne morejo imeti »pravega seksa«. Poglejte, jaz sem 100% za analo. In sem več kot pripravljen to z nekom poskusiti. In če je analni seks popoln primer seksa moškega z moškim, če je dejansko obravnavan kot »pravi seks«, potem bi bil zelo vesel tudi nekaj pravih informacij o tem, kako je lahko analni seks dostopen zame.

 

Pridem.si 

Vir:

 

http://www.huffingtonpost.com/andrew-morrisongurza/accessing-anal-how-to-mak_b_12741432.html
http://www.pinknews.co.uk/2016/07/24/gay-couples-in-open-relationships-can-actually-be-closer-study-suggests/

 

Komentarji:

Oddaj nov komentar