Novice OLI Infinity strap – trak za vadbo

OLI Infinity strap – trak za vadbo

 

Čedalje več trenerjev, športnikov, profesionalcev in rekreativcev, zagovarja pomembnost raztezanja in gibčnosti. Zaman je nekdo močan, "nabildan", če je zakrčen, če ni nič fleksibilen in gibljiv! Slednje je mogoče še bolj važno za gibalno ovirane. Da razgibamo in raztegnemo vse mišice, tako delujoče, kot tudi malo manj in ne-delujoče. Tako bi vam radi predstavili trak, izdelan posebej za to!

 

Izumitelj Infinity Strap-a je Amir Zaki, predan joga vaditelj vse od leta 2002, surfer in študent tai chi-ja. Te aktivnosti terjajo ravnotežje med fleksibilnostjo, močjo in čuječnostjo. Kot mnogi med nami, ima tudi on določene omejitve pri gibanju, predvsem v ramah. Imel je namreč že dve operaciji rame po poškodbi, in preživel veliko časa na fizioterapiji. Standardni traki za raztegovanje, ki jih ponujajo v joga studijih, fizioterapijah, plesih, gimnastiki in fitnesih, so ga začeli frustrirati, in izdelal je Infinity strap. Pogosto pri jogi in ostalih omenjenih dejavnostih potrebujemo nek pripomoček za varno in pravilno raztegovanje. Eden od teh je standarden joga trak, dolg več kot 2,5 metra, ki se težko zapne, pa tudi predolg je. Zamota se ti okrog telesa in je samo v napoto. Tudi sama sponka je problem, in boli pri kontaktu s kožo.

 


Foto: Nekaj razteznih vaj z Oli Infinity Strap, ki jih lahko izvajate kar iz vozička. 

Infinity Strap je ustvarjen tako, da reši vse vaše težave z drugimi razteznimi trakovi. Predstavlja elegantno, preprosto, lepo in varno alternativo. Dizajn je dvojna zanka, prekrižana v centru, kar daje obliko števila 8, in simbol za neskončnost, ∞ . Tak dizajn služi več namenom. Ker je prekrižana na sredini, vsaka zanka vedno ostane odprta, tako je dosti lažje zlesti vanjo s svojo roko ali nogo. Prav tako omogoča zelo dober oprijem, saj posnema obliko telesa. In zmanjšuje pritisk s prstov na bolj širše območje dlani in zapestja.

 

Znak ∞ je eden najbolj elegantnih, brezčasnih in preprostih simbolov. Izraža nerazumljivo idejo, s tem, da kaže neskončno linijo risanja oblike 8. Dizajn je v perfektni harmoniji z mnogimi ideali joge. Joga poudarja dihanje kot glavni fokus med vadbo. Potek dihanja si lahko vizualiziramo kot nek pretok zraka v in iz telesa, ki izgleda podobno kot neskončna zanka, ∞ . Prav tako veliko joga vaditeljev poudarja ravnovesje, harmonijo in simetrijo. Vsi ti ideali so vsebovani v dizajnu Infinity Strap-a, in Infinity Strap STRETCH. Popolnoma simetrični in uravnoteženi so v dizajnu in funkciji.

 

Opcije uporabe trakov so neskončne! Samo pomislite na možnosti, ko uporabite dva ali več naenkrat!

 

Za več informacij in nakup kontaktirajte slovenskega zastopnika, na: oli.trgovina@gmail.com

Spremljajte pa jih tudi na www.fb.com/oli.trgovina , in na Instagramu: @oli.trgovina , kjer dobite med drugim še kakšne ideje za vadbo.


Za imetnike invalidskih kartic (pa tudi vse gibalno ovirane, ki kartice še nimate), pa trenutno nudijo še 30% popusta na trak, s kodo PRIDEM30

 


 

Pridem.si

 

Vir:

http://www.infinitystrap.com/our-story/

Komentarji:

Oddaj nov komentar