O nas

O nas


Pridem.si je prvi in edini slovenski spletni imenik, namenjen gibalno oviranim osebam. Imenik zajema najrazličnejše lokacije v Sloveniji, ki so dostopne gibalno oviranim osebam, in sicer omogoča iskanje različnih podjetij ali organizacij po regijah, mestih ali dejavnostih. Vas zanima, kje so vam najbližje prilagojene sanitarije, kam lahko greste jest, na dopust, ali iščete idejo, kam se lahko greste zvečer zabavat? Potem je pridem.si prava stran za vas. 

Vsi dostopni objekti na enem mestu


V želji, da bi gibalno oviranim osebam prihranili čas, denar in slabo voljo, pridem.si zbira lokacije najrazličnejših obratov s prilagojenim dostopom.  Naš cilj je zbrati čim več ustreznih lokacij in vam prihraniti večno vprašanje: Kam lahko sploh grem? Želimo vam ponuditi celosten pregled lokacij, do katerih boste lahko nemoteno dostopali, kot so:
  • restavracije, picerije, slaščičarne, kavarne
  • trgovine
  • gledališče, kino, opera, dvorane 
  • šole, fakultete, knjižnice
  • kulturne znamenitosti
  • športni objekti
  • prenočišča in drugi turistični objekti

Ste našli ustrezno lokacijo? Sporočite nam!


Ste naključno odkrili ustrezno lokacijo ali opazili, da vaše priljubljene lokacije nimamo na seznamu? Predlagajte lokacijo ali nas opozorite na neprilagojen dostop. Verjamemo, da nam bo s skupnimi močmi uspelo doseči to, kar si vsi želimo - da stran, kot je pridem.si, sploh ne bo potrebna, ker bo vse dostopno vsem.
 

Z vami in za vas tudi novice, ugodnosti in mali oglasi

Pridem.si vam poleg iskalnika ponuja še bogat nabor aktualnih novic, akcij in ugodnosti trgovin z medicinskimi pripomočki ter drugih ponudnikov, kot tudi vaše male oglase, zato vabljeni k oddaji le-tega!

Vedno smo na voljo za predloge, izboljšave, pripombe


Želite na strani videti še kaj? Imate predloge, pripombe, opazke, želite objavo nove dejavnosti ali nam želite sporočiti svoje mnenje o pridem.si? Kontaktirajte nas! Veseli bomo, če boste portal sooblikovali z nami.

Kako in zakaj je nastal pridem.si?

 
Bil je 23.03. 2013, dan, ki je drastično spremenil moje življenje. Doživel sem nesrečo, ki je med drugim omejila tudi mojo mobilnost. Ko se je dolga rehabilitacija v inštitutu Soča začela približevati koncu, sem se ukvarjal predvsem z mislijo Kam pa sploh lahko še grem? Tako se je eno popoldne v moji bolniški sobi porodila ideja o spletnem portalu, zbirališču vseh meni dostopnih točk. Pri raziskovanju sem ugotovil, da v Sloveniji ne obstaja nič podobnega, kar me je še bolj motiviralo k postavitvi spletne strani pridem.si. 


                                               

S pogumom in vašo pomočjo se da vse!


Želimo si, da bi pridem.si sčasoma postal prvi invalidski portal pri nas. Z vsemi zbranimi malimi oglasi, novicami, relevantnimi akcijami, v prihodnosti mogoče forumom, in − najpomembneje − z vami. Res si želimo vaše povratne informacije, vaših mnenj, želja, tudi kritik, najbolj veseli pa bomo, če vam bo  naš portal omogočil prihranek časa in energije – kar je pravzaprav tudi njegov namen. 

Pišite nam – veseli bomo vsakega vašega odziva.
 
Hvala, da ste se oglasili. Se beremo!

Ekipa pridem.si